• Zaterdagrit

  Zaterdagrit

 • Zaterdagles

  Zaterdagles

 • Daantje

  Daantje

 • Stafke

  Stafke

 • Jubileum

  Jubileum

  ©Richard
 • Sponsorspringen 2015

  Sponsorspringen

  2015

  ©Richard
 • Current
Sponsors

Showprint
Heeft u interesse in een professionele presentatie van uw bedrijf of uw product. Of van een bijzondere gelegenheid?

ShowPrint Presentations heeft daarvoor een gevarieerd pakket van uitstekende presentatie-systemen. Variërend van goede standaard oplossingen tot speciaal samengesteld maatwerk.

Onze bannersystemen, presentatiewanden en andere displays zijn van een eersteklas kwaliteit. Daarbij heeft u uiteraard keuze uit verschillende uitvoeringen: van goed tot luxe. Wij nodigen u van harte uit om door onze website te bladeren.
Witgoed Reparatie de Heuvelrug

Witgoed Reparatie de Heuvelrug biedt een unieke reparatieservice voor zowel particulieren als bedrijven op de Utrechtse Heuvelrug en omgeving. U kunt bij ons terecht voor reparatie van al uw witgoedapparaten, zoals o.a. uw wasmachine, koelkast of vaatwasser. Maar ook voor een storing of defect aan uw overig witgoed zoals uw droger, vriezer en oven bent u bij ons aan het juiste adres. En wist u dat uw magnetron, kookplaat, fornuis en afzuigkap ook onder witgoed vallen?


Heeft u advies nodig of wilt u nieuw witgoed aanschaffen? Wij zijn u graag van dienst! In onze webwinkel vindt u ons aanbod van nieuwe apparaten van diverse merken zoals o.a. AEG, Asko, Bosch, Miele, Siemens en Zanussi. Veel apparaten zijn direct uit voorraad leverbaar! Heeft u vragen, neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag met het maken van een juiste keuze.


Naast het repareren en verkopen van huishoudelijk witgoed, repareren en verkopen wij ook professionele witgoedapparaten. Onze monteur heeft ruime ervaring in het repareren van professionele witgoedapparatuur zoals deze bij o.a. zorginstellingen en horecagelegenheden gebruikt wordt. Maar ook als u advies wilt en/of nieuw professioneel witgoed aan wilt schaffen bent u bij ons aan het goede adres.


Daarnaast repareren wij eveneens klein huishoudelijke apparaten, zoals bijvoorbeeld uw stofzuiger, strijkijzer of koffiezetapparaat.


Reparatie en Verkoop, alles onder één dak!

Heuvelrug Fonds
2013 staat in het teken van duurzame energie. Allereerst is er een partnership gesloten met Heuvelrug Energie, samen met deze energie co÷peratie willen wij lokaal duurzame energie opwekken en deze energie beschikbaar stellen voor de inwoners op de Utrechtse Heuvelrug. Lokaal geproduceerde energie maakt ons minder afhankelijk van de internationale markt, waardoor we stabielere en lagere prijzen kunnen rekenen. Duurzaamheid en zelfvoorzienend zijn staan voorop.
Doornse Golf Club

De Doornse golfbaan vormt de thuisbasis van de Doornse Golf Club.


In het verleden was dit complex het bosbad van Doorn. Toen het niet meer rendabel was, is er een par 3 golfbaan aangelegd met 6 holes.


In 1996 is de baan uitgebreid naar 9 holes. Een aantal jaren ervoor, op 10 maart 1993, is de Doornse Golf Club opgericht. De vereniging telt ongeveer 250 leden die met veel plezier hun rondjes spelen.

Jachthuis Landgoed Beukenrode
Het Jachthuis op Landgoed Beukenrode is uniek in Nederland. Het monumentale pand met bijbehorende tuin, terras en vijver is hèt decor voor uw vergadering, training, relatiedag, bedrijfsevenement, huwelijk, verjaardag, feest of jubileum.
De Mol
Op zoek naar een bijzondere drank die past bij de gelegenheid? Of gewoon een lekkere wijn, whisky of andere drank, van prima kwaliteit voor een prima prijs? Ons enthousiaste team luistert graag naar u, komt met goede ideeën en gaat ervoor u blij te verrassen. Naast specialistische kennis hebben we dan vooral ook genoeg dranken in huis: u hebt keuze uit een breed assortiment op het gebied van wijn, whisky, port, speciaalbieren en champagne.

Breeschoten de Paardenschuur
Centraal gelegen in Midden-Nederland bevindt zich een unieke sfeervolle ruitersportzaak. Dit jonge bedrijf (sinds 1997) heeft een uitstekende reputatie opgebouwd in de wereld van de paardensport door ontwikkelingen nauwlettend te volgen. Traditie, kwaliteit, ervaring en mode impulsen vormen de basis van onze winkel. U bent dus verzekerd van een actueel assortiment voor een betaalbare prijs met een perfecte service.
Masters Diervoeders
Masters Diervoeders, voorheen Van Cooten Diervoeders, levert hoogwaardige voeders voor paarden, honden en hobbydieren. Naast brokken levert Masters ook muesli's en granen. Masters Diervoeders maakt sinds juni 2009 onderdeel uit van AgruniekRijnvallei Holding B.V.
Dierenartsenpraktijk Krommerijnstreek
Voor pups vanaf 16 weken hebben wij het puppyconsult. In dit consult komt u in totaal 3 keer op bezoek bij de assistente. U kunt tijdens dit consult vragen stellen en er zullen onderwerpen met u besproken worden zoals: voeding, groei, gedrag en parasieten. Ook krijgt uw pup zijn eigen puppygroeiboek, Hierin staan alle gegevens van uw pup met leuke foto’s.
Drieklomp Financieel Adviseurs
Persoonlijke financiën zijn niet het belangrijkste in uw leven, maar wél relevant. Kies daarom een deskundige adviseur die uw situatie persoonlijk benadert: Drieklomp Financieel Adviseurs. Wij vertalen uw situatie en wensen naar een plan met blijvende waarde! Onze werkwijze is gericht op de lange termijn, waarbij we u blijvend terzijde staan.
Paarden adoptieplan
Aran:Club van 50
Boris:
Cookie:
Diesel:
Fleur:
Ha´ti:Technica
Indy:
Mirza:
O Neill:Technica
Pleasure:
Tivka:
V.P.G. Lis Hartel
Oude Arnhemse Bovenweg 3
3941 XM Doorn
T:0343521807
@:info@lishartel.nl
ING Driebergen NL46INGB0004116551
 
©MMXIII-MMXIX
..::barthos.nl | Lis Hartel::..
Openingstijden:
Maandag: 8:00 - 18:00
Dinsdag: 8:00 - 21:30
Woensdag: 8:00 - 17:00
Donderdag: 8:00 - 21:30
Vrijdag: 8:00 - 17:00
Zaterdag: 8:00 - 17:00
Zondag: Gesloten
Connect:
Facebook  YouTube