• Zaterdagrit

  Zaterdagrit

 • Zaterdagles

  Zaterdagles

 • Daantje

  Daantje

 • Stafke

  Stafke

 • Jubileum

  Jubileum

  ©Richard
 • Sponsorspringen 2015

  Sponsorspringen

  2015

  ©Richard
 • Current
Team

Linda van den IJssel
@: linda@lishartel.nl

Hallo allemaal, mijn naam is Linda. Sinds mei 2016 ben ik als instructrice werkzaam op Lis Hartel. Ik heb het erg naar mijn zin met de leuke ruiters, lieve paarden en prettige collega's en vrijwilligers. In mijn lessen besteed ik graag aandacht aan begrip voor het paard en het ontwikkelen van ruitergevoel. Ik streef er naar dat iedere ruiter plezier heeft tijdens het paardrijden en aan het eind van de les voor zichzelf merkt iets nieuws te hebben geleerd. Ik ben op dinsdag, donderdag en vrijdag aanwezig op de manege, mochten we nog geen kennis hebben gemaakt zou ik het leuk vinden elkaar eens te spreken!

Corrie Hopman
@: Boekhouding@lishartel.nl

Hallo iedereen.
Ik ben Corrie Hopman. Vanaf mei 2015 verzorg ik de administratie voor Manege Lis Hartel. Het is erg leuk om na jaren van vrijwilligerswerk nu de financien te mogen doen voor deze mooie vereniging.
Ik woon samen met mijn man, Frans, in De Bilt, waar ook onze twee kinderen en twee kleinkinderen wonen.
In mijn vrije tijd ben ik bijna altijd te vinden bij Krummi, mijn lieve IJslander.
Marleen van den Brink - ten Broeke

©Richard
@: marleen@lishartel.nl

Hallo allemaal, ik ben Marleen en al jaren als instructrice werkzaam op de manege. Ik ben hier in 1989 begonnen als vrijwilligster bij de lessen, op stal en bij de ruiterkampen. Daarna wat invalwerk gedaan als instructrice en sinds 1 maart 2003 fulltime aan de gang. Ik heb het nog steeds iedere dag weer enorm naar mijn zin. Ook in mijn vrije tijd ben ik veel op de manege te vinden, dat komt natuurlijk ook omdat mijn lieve paard Emkje daar staat. Als je nog meer dingen van mij wilt weten, kom het dan gerust even vragen...

Corrie Vrogten
@: corrie@lishartel.nl

Mag ik me even voorstellen?


Mijn naam is Corrie Vrogten. 55 jaar jong en sinds 1976 werkzaam bij Lis Hartel. In het dagelijks leven woon ik samen met Emy, mijn partner, in Leersum, waar ik ook geboren ben. Met dieren omgaan, groot en klein, is me dus met de paplepel ingegeven. Nu hebben we nog 2 honden en een buitenvoliere met vogels. In mijn vrije tijd trekken we er vaak op uit om te genieten van de natuur, wandelen met de honden, speuren naar wild en wekelijks train ik behendigheid met de honden.


Ook vind ik het leuk om te koken en gezellig te eten met familie en vrienden, en als er iets te klussen is sta ik met m'n neus vooraan. Tja, Stil zitten, daar ben ik niet zo goed in. daarom ben ik nog steeds blij dat ik voor Lis Hartel kan werken, heb de manege zien groeien. Het wordt een stuk van je leven. Alle ruiters, groot of klein, wil ik laten genieten van paardrijden. Op welk niveau dan ook. En als het aan mij ligt ga ik nog wel even door!

V.P.G. Lis Hartel
Oude Arnhemse Bovenweg 3
3941 XM Doorn
T:0343521807
@:info@lishartel.nl
ING Driebergen NL46INGB0004116551
 
©MMXIII-MMXVIII
..::barthos.nl | Lis Hartel::..
Openingstijden:
Maandag: 8:00 - 21:00
Dinsdag: 8:00 - 21:30
Woensdag: 8:00 - 18:30
Donderdag: 8:00 - 21:30
Vrijdag: 8:00 - 17:00
Zaterdag: 8:00 - 17:00
Zondag: Gesloten
Connect:
Facebook  YouTube