Activiteiten
Lid worden
 

Paardrijlessen

Wij bieden paardrijles aan kinderen, jongeren en volwassenen met een beperking (in welke vorm dan ook) maar ook zonder een beperking. Eigenlijk is iedereen die behoefte heeft aan een ontspannen en persoonlijke manier van lesgeven, welkom bij ons. Voor iedereen is er een passende en leuke les te vinden. Voordat je begint, kom je een proefles doen. Dit is een privéles zodat we in alle rust kennismaken en samen met jou kunnen kijken naar een geschikte groep met een vast tijdstip in de week. Er is voor iedereen een passende les te vinden. De lessen kunnen 45 minuten of 60 minuten duren. Tevens beschikken we over aangepast harnachement, zoals extra dikke dekjes en verschillende handsingels.

Om leuke en veilige lessen te geven, voor zowel paard als ruiter, hebben wij een aantal spelregels opgesteld:
– Het dragen van een goedgekeurde veiligheidscap is verplicht;
– Ruiters dragen dichteschoenen met een hak;
– Er is een gewichtslimiet van 80 kg.

 

Menritten

Naast rijden op een paard, kun je bij ons ook een rit maken op een paardenkar. Wekelijks stapt een groepje achterop de kar en rijden zij een rit van ongeveer 30 minuten in de omgeving van de manege. De kar wordt getrokken door een van onze paarden en bestuurd door een menner die een koetsiersbewijs heeft. Per rit is er plaats voor vier mensen. Het dragen van een cap is hierbij verplicht. Wil je met je neus in de wind op het rustige draftempo van ons paard een rondje door de bossen rijden? Neem dan gerust contact met ons op.

Wegens onze maatregels in verband met Corona worden de menritten vanaf maandag 12 oktober opgeschort. 

Kinderfeestjes

Ben je gek van paarden en wil je je verjaardag graag vieren tussen de paarden? Geef dan je kinderfeestje op Lis Hartel! Samen met je vriendjes en vriendinnetjes kom je gezellig bij ons eten, waarna we kennis gaan maken met de paarden en ze een goede poetsbeurt geven. Het hoogtepunt van de dag is natuurlijk het paardrijden. Iedereen heeft die dag een eigen paard en samen krijgen jullie paardrijles van een van onze instructeurs. Aan het einde van de dag krijgt iedereen een mooi aandenken mee om deze dag nooit meer te vergeten. Ook wanneer je niet op manege Lis Hartel rijdt, kun je je kinderfeestje bij ons vieren!

 

Vanwege de aangescherpte coronamaatregelen kunnen we momenteel helaas geen kinderfeestjes geven. Hopelijk kunnen we je in de toekomst weer van dienst zijn.

 

Ruiterkamp

Voor velen is het hoogtepunt van het jaar: ponykamp in de zomervakantie. We slapen op het manegeterrein of in luxe vakantiehuisjes op het vakantiepark ‘Het Grote Bos’. Elke ochtend worden we dus vlakbij de paarden wakker. Naast de dagelijkse mooie ritten die we maken, leer je ook poetsen en stallen uitmesten en ga je voltigeren en mennen. Als dat nog niet genoeg is, gaan we ook activiteiten doen als een dropping, winkelen, zwemmen, barbecueën en een spetterend eindfeest. En dit allemaal samen met de instructeurs en een gezellige groep vrijwilligers.

Nog zoveel nachtjes slapen en dan gaan we weer op kamp!

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Andere activiteiten

Om te laten zien wat onze ruiters kunnen en geleerd hebben, organiseren wij onderlinge dressuurwedstrijden. Dan rijden onze ruiters een dressuurproefje voor een officiële jury en vindt er aan het einde van de dag een prijsuitreiking plaats. Verder organiseren we dagkampen waarbij je de hele dag bij ons op de manege komt om allemaal leuke en leerzame (paarden)activiteiten te doen samen met anderen. Ook het eten en drinken wordt door ons verzorgd.

Prijslijst

Kinderfeestje per kind: € 20,00

Inschrijf/administratiekosten:  €10,00
Paardrijles 60 minuten per week
: €76,60 p/maand

Paardrijles 30/45 minuten per week: €62,60 p/maand

Extra groepsles / losse les 60 minuten per keer: € 25,55

Privéles 30 minuten per keer: €41,70

 

Extra groepsles / losse les 30/45 minuten per keer: € 20,85
Mennen 45 minuten per week: €62,60 p/maand

Een week begeleid op ruiterkamp: €450,00 p/week

Prijspeil ponykamp 2019

Vervoer naar de manege
met de Lis Hartel bus: 
€ 26,50 p/maand

Lid worden?

Ben je een ervaren ruiter en wil je lid worden? Klik op de knop!

Openingstijden

Maandag: 9:00 - 18:00
Dinsdag: 9:00 - 21:30
Woensdag: 9:00 - 21:30
Donderdag: 9:00 - 21:30
Vrijdag: 9:00 - 17:00
Zaterdag: 9:00 - 16:00
Zondag: 10:00 - 17:00

Contact

Manegeweg 1
3941 SP Doorn

Telefoon
0343 52 18 07

Wegens onze maatregels omtrent Corona zijn er minder mensen aanwezig op de manege waardoor we de telefoon niet altijd kunnen beantwoorden. Daarvoor verzoeken wij u om via de mail contact met ons op te nemen.
info@lishartel.nl

Overig

Algemene voorwaarden
Cookiebeleid

Lis Hartel 2021 ©

Website door: