Steun de Manege

Op een manegebedrijf zoals Lis Hartel, waar zes dagen per week gebruik wordt gemaakt van de accommodatie en materialen, is er altijd wel iets dat toe is aan vervanging. Denk aan Ledverlichting in de binnenbak, een nieuwe trekker of een nieuwe Cv-installatie. 

 

De club van 50 bestaat uit een groep particulieren en bedrijven die de manege een warm hart toedragen. Iedereen betaalt vijftig euro per jaar. Met het totale bedrag wordt voor een van onze paarden het voer, de hoefsmid en het stro betaald. We streven ernaar om met de club van 50 meerdere paarden te kunnen onderhouden.

We bieden een aantal manieren om uw bedrijf zichtbaar te maken bij onze klanten en vrijwilligers. In de binnenbak hangen al een aantal grote reclamedoeken, maar daar is zeker nog ruimte voor uw bedrijf. Ook kan de naam van uw bedrijf door middel van een sticker op onze bus worden geplaatst. Deze bus rijdt wekelijks in de omgeving van de manege (van Odijk tot Veenendaal). Heeft u interesse in een van deze opties? Of heeft u andere ideeën voor reclame? Dan bespreken wij graag de mogelijkheden.

 

Een paard onderhouden kost veel geld; daarom helpen een aantal bedrijven en soms ook particulieren ons hierin door het adopteren van een paard. Dit houdt in dat het bedrijf jaarlijks 1500 euro betaalt, waarvan wij het voer, de dierenarts, de tandarts, de hoefsmid, enzovoorts kunnen betalen. Nog niet al onze paarden zijn geadopteerd.

Welke schenkingen/giften kun je als aftrekpost opgeven bij de aangifte Inkomstenbelasting? 
Om als particulier de mogelijkheid te hebben om schenkingen op te voeren als aftrekpost bij de aangifte Inkomstenbelasting moet manege Lis Hartel aan bepaalde voorwaarden voldoen. Wij voldoen aan de voorwaarde voor de SBBI-status. Om de schenkingen op te voeren als aftrekpost moeten deze ook aan bepaalde voorwaarde voldoen, namelijk:

– Er moet sprake zijn van een periodieke schenking gedurende minimaal 5 jaar. 

– De periodieke schenking moet schriftelijk zijn vastgelegd; dit hoeft niet via de notaris.

Lis Hartel biedt de mogelijkheid een schriftelijke overeenkomst af te sluiten voor een periode van minimaal 5 jaar zodat je de mogelijkheid hebt om de schenkingen als aftrekpost op te voeren.

 

Geïnteresseerd?

Heeft u interesse in een van deze mogelijkheden? Heeft u ideeën of wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op via het onderstaande formulier. Alvast bedankt!

Openingstijden

Maandag: 9:00 - 18:00
Dinsdag: 9:00 - 21:30
Woensdag: 9:00 - 21:30
Donderdag: 9:00 - 21:30
Vrijdag: 9:00 - 17:00
Zaterdag: 9:00 - 16:00
Zondag: 10:00 - 17:00

Contact

Manegeweg 1
3941 SP Doorn

Telefoon
0343 52 18 07

Wegens onze maatregels omtrent Corona zijn er minder mensen aanwezig op de manege waardoor we de telefoon niet altijd kunnen beantwoorden. Daarvoor verzoeken wij u om via de mail contact met ons op te nemen.
info@lishartel.nl

Overig

Algemene voorwaarden
Cookiebeleid

Lis Hartel 2021 ©

Website door: