Hulp in verschillende vormen is altijd welkom!

Vrijwilligers werk
Word ook vrijwilliger

Vrijwilligers op Lis Hartel.

Vrijwilligers zijn bij ons van harte welkom, want er is altijd wat te doen. Elke dag wordt gedraaid door een van onze instructeurs samen met een groep vrijwilligers. Een van de belangrijkste taken van onze vrijwilligers is het begeleiden van ruiters tijdens hun wekelijkse paardrijles. Vaak zijn dit staplessen in het bos waarbij je als vrijwilliger naast het paard loopt. Ook kan het zijn dat je naast een ruiter loopt omdat hij of zij extra ondersteuning nodig heeft. Dit is niet alleen heel gezellig, maar ook nog een goede work-out in de frisse buitenlucht.

Er is dus altijd wat te doen! Hoeveel uur je wilt komen helpen, mag je uiteraard zelf bepalen. Sommige mensen komen één uur per week meelopen en anderen helpen meerdere dagen in de week. Ook is het geen probleem als je weinig of geen ervaring hebt met paarden. Omdat je werkt met een gezellige en (deels) ervaren groep vrijwilligers, is er altijd wel iemand die jou kan helpen.

Een andere belangrijke taak van onze vrijwilligers is het rijden van de Lis Hartel-bus waarmee ruiters van en naar de manege gebracht kunnen worden. Zowel voor het begeleiden van stapgroepen als het rijden van de bus is het belangrijk dat je op vaste momenten aanwezig kunt zijn. Daarnaast zijn er op stal nog taken waarbij we mensen kunnen gebruiken. Denk aan het uitmesten van stallen, het verzorgen van de paarden of jonge kinderen helpen om te leren poetsen en zadelen.

Het is voor vrijwilligers van Lis Hartel mogelijk om voor €10 per jaar lid te worden van de manege, zodat je op de algemene ledenvergadering ook stemrecht hebt.

Nieuwsgierig?

Ben je nieuwsgierig geworden naar ons vrijwilligerswerk? Of heb je vragen? Stel ze hier!

Openingstijden

Maandag: 9:00 - 18:00
Dinsdag: 9:00 - 21:30
Woensdag: 9:00 - 21:30
Donderdag: 9:00 - 21:30
Vrijdag: 9:00 - 17:00
Zaterdag: 9:00 - 16:00
Zondag: 10:00 - 17:00

Contact

Manegeweg 1
3941 SP Doorn

Telefoon
0343 52 18 07

Wegens onze maatregels omtrent Corona zijn er minder mensen aanwezig op de manege waardoor we de telefoon niet altijd kunnen beantwoorden. Daarvoor verzoeken wij u om via de mail contact met ons op te nemen.
info@lishartel.nl

Overig

Algemene voorwaarden
Cookiebeleid

Lis Hartel 2021 ©

Website door: